De flesta framgångsrika bloggar idag handlar om något mycket specifikt, till exempel en viss typ av handarbete, viktnedgång med GI-metoden eller exotiska miljöer. För dig som vill lyckas med din blogg är det främsta rådet att du håller dig till ett så unikt men också smalt ämne som möjligt, då det är så du får läsare att fastna för just dig mitt i den enorma bloggdjungeln.

Ett kul sätt att blogga på är att skapa en följetång där dina läsare får följa med dig i din utveckling eller i dina upptåg. På sätt och vis är alla bloggar följetänger då de handlar om den som skriver och dennes upplevelser, men i det här fallet menas snarare en slags berättelse där varken du eller dina läsare vet vad som ska hända. Du bygger med andra upp ett narrativ och det kan handla om nästan vad som helst. Här kan du läsa några exempel på hur en bloggföljetång kan se ut.

Jakten på lokal

Om du är i färd med att starta eget och nu behöver en bra lokal kan bloggen både bli rolig och intressant, särskilt för dem som kanske också går i liknande tankar. Du kan hitta fantastiska kontor hos Workaround och innan du går för att titta på dem kan du bygga upp en bloggföljetång om dina förväntningar, din eventuella osäkerhet och personliga önskemål. Läsarna får följa med dig hela vägen och kommer vara otroligt nyfikna på hur det gick. När du väl har hittat ditt perfekta kontor kan nästa del handla om hur du planerar en mässa eller en presentation och så vidare.

Dejting

Är du singel i jakt på den stora kärleken? Bygg upp en följetång som startar vid den första kontakten och slutar med hur dejten gick. Berätta om din nervositet och förberedelser i ett antal avsnitt och låt det sista inlägget bli dagen efter träffen. Spännande läsning för alla, och en intressant upplevelse för dig själv.

Author calle
Published
Categories Bloggar
Views 1715

Nya Inlägg

Klara låns blogg

Bästa modebloggarna

youplay