Vill du ha tips på vilka färger som trendar till våren eller är du bara allmänt intresserad av mode och vill ha koll på vad som gäller just nu? En modeblogg kan då vara lösningen på dina problem. Idag finns det mängder med olika modebloggar som du kan använda dig av, där du kan få tips, inspiration och till och med rabatter.

Ett vanligt missförstånd är att en modeblogg är mycket personlig och att läsaren inte bara får modetips, utan även en stor inblick i bloggarens liv. Visst finns det många sådana bloggar också, men de allra flesta modebloggar är tydligt nischade för att just fokusera på kläder och trender. Du kommer t.ex. att kunna läsa om vilka sommarklänningar du ska satsa på till Sveriges sommarsäsong, eller vilka handväskor som är mest populära just nu. Just handväskor är något som du kommer ha stor användning för året runt och då kan det vara extra kul att välja en som verkligen är moderiktig.

Topp 5 bästa modebloggarna

Vi har listat de fem bästa modebloggarna just nu! Med hjälp av dessa får du roliga och spännande tips på kläder, men du kan också följa ett flertal av bloggarnas vardag, samt hämta koder för rabatterade priser och få inspiration till din nästa jobboutfit, partyoutfit eller vardagskläder.

  • Vitaestilos blogg
  • Karin Linds blogg
  • Are You Carl
  • Fashionveins blogg
  • Fashionable Fit

Tips! Alla bloggar är tillgängliga i mobiltelefonen, så att du kan få modetips samtidigt som du befinner dig ute på shoppingrundan.

Author calle
Published
Categories Bloggar
Views 1831

Nya Inlägg

Klara låns blogg

Bästa modebloggarna

youplay